SİİRT MİLLİ İRADE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Vizyon: İlim ve bilimin ışığında sürekli gelişen, nitelikli, yenilikçi, geleceğe yön veren öncü ve örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizde insana, düşünceye , inanca, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayalı bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunarak, öğrencilerimi geleceğe hazırlarken; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirip, İslam Dini´nin ve milli kültürümüzün liderliğini yapmak ve problemlere çözüm üretebilen, milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilik sahibi önder şahsiyetler yetiştirmektir.

Başarılar: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Yabancı Dil Bilgisi (İngilizce) Yarışması İl 3.sü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması İl 2.si 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Meslek Dersleri Bilgi Yarışması İl 3.sü

Saatler: 08:00 - 12:00 13:20 - 15:40
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Sınavsız (adrese dayalı)
Okulun Sınav Başarı Durumu: %30
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %30
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol takımı mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Söyleşileri
Proje Çalışmaları: Tübitak 2204 A-B Araştırma Projeleri çalışmaları devam etmektedir.

WEB - https://siirtmilliiradekihl.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Hakkı Akyüz Caddesi No28/1 İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Binası Merkez/Siirt

Öğretim Şekli :Örgün Eğitim

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Hakkı Akyüz Caddesi No:28/1 İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Binası Merkez/Siirt

Ulaşım Şehir merkezinde kullanılan minibüs, otobüslerle ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezinde